luni, 22 iulie 2019

Scoala de soferi Scorpion a implinit 50 de ani! La multi ani plini de performanta!

    Suntem deosebit de bucurosi si mandri ca astazi  sarbatorim aniversarea a 50 de ani de existenta. 
    In data de 21 iulie 1969 se naste Scoala de soferi Auto Moto, asa cum se numea atunci. Era prima si unica scoala de soferi din judet si ca urmare, pana in 1989, aici au fost instruiti exclusiv toti soferi vranceni. Dupa revolutie, scoala a ramas in continuare cea mai prolifica din judet chiar daca au mai aparut si alte scoli de soferi.
     In anul 2003 scoala a primit un suflu nou, o noua viziune si o noua directie. Atunci a devenit Scoala de Soferi Scorpion. 
     Dupa acea data, instructorii, plini de experienta si de daruire, au primit masini noi, performante si cu toate pretentiile de confort, au capatat o imagine unitara, au dus mai departe energia si spiritul care le era caracteristic.
    Scoala si-a marit parcul auto in fiecare an astfel incat acum noi detinem 20 de autoturisme marca Volkswagen, 3 camioane si un Autobuz Mercedes. Avem cea mai moderna sala de curs iar in cabinetele medicale poti sa iti completezi fisa medicala necesara dosarului de scoalrizare. Practic, acum la Scoala de soferi Scorpion poti sa dobandesti toate documentele necesare scolarizarii.
Acum, la 50 de ani de existenta putem spune ca suntem o adevarata familie, familia Scorpion.
Aducem multumiri celor care au fost in acest timp alaturi de noi!

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/scoalascorpion/





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu